Calvin Klein CK One Summer 2021 set cadou

Calvin Klein CK One Summer 2021 set cadou
Calvin Klein CK One Summer 2021 set cadou

Cod: CAK17416 | Acest produs este momentan indisponibil

CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex 100 ml + CK One Eau de Toilette unisex 15 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri Calvin Klein de minim 160 RON și aveți livrarea gratuită.

Descriere Calvin Klein CK One Summer 2021
Compoziție

Setul cadou, cu parfumul unisex Calvin Klein CK One Summer 2021, reprezintă un mod sigur de a-i bucura pe cei dragi. Conține un parfum deosebit, care aduce bucurii și, în plus, impresionează prin frumusețea ambalajului. Oferiți acest set de lux și savurați senzația de a-i face fericiți pe cei din jurul dvs.

Caracteristici:

  • unisex – pentru bărbați și femei

Setul conține:

  • CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex 100 ml
  • CK One Eau de Toilette unisex 15 ml

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Aerosol inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein CK One Summer 2021