Cacharel Anaïs Anaïs L'Original

deospray pentru femei 97,5 g

Cacharel Anaïs Anaïs L'Original deospray pentru femei 97,5 g
Cacharel Anaïs Anaïs L'Original deospray pentru femei 97,5 g
97,5 g

Cod: CAC0953 | Acest produs este momentan indisponibil
Cacharel Anaïs Anaïs L'Original
97,5 g

Descriere parfum Cacharel Anaïs Anaïs L'Original

Deodorantul spray Cacharel Anais Anais L'Original completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Despre brand Cacharel

Parfumurile franțuzești Cacharel sunt inspirate de feminitatea pură și sunt jucăușe, radiind scântei de culoare. Se disting prin tonuri pasionale și ingrediente nobile, care îmbină influențele tradiționale cu cele moderne.

Fondatorul brandului, Jean Bousquet, a creat inițial doar haute couture. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii 60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca o alternativă pentru haute couture. Astfel, brandul Cacharel, cu creațiile sale proaspete și în tendințe, și-a precedat epoca nu doar în modă, ci și în ceea ce privește parfumurile.

Parfumurile Cacharel celebrează feminitatea și romantismul, pe care le prezintă în cele mai variate forme - în legendarul parfum pentru tinere Anaïs Anaïs, în aroma pasiunii Cacharel Amor Amor sau în îndrăznețul și independentul Yes I Am. Parfumurile Cacharel reflectă olfactiv câte o etapă din viața fiecărei femei.

Rating Cacharel Anaïs Anaïs L'Original

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!