Bvlgari Man Wood Neroli Eau de Parfum pentru bărbați

1×
Bvlgari Man Wood Neroli Eau de Parfum pentru bărbați
Bvlgari Man Wood Neroli Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
297RON

297,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL07362 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Bvlgari Man Wood Neroli
Compoziție

Un nou capitol al parfumurilor bărbătești Bvlgari îl reprezintă Bvlgari Man Wood Neroli! Un tribute adus rădăcinilor italiene, apa de parfum lemnoasă, solară, simbolizează o legătură puternică între pământ și lumină, creează o nouă conexiune între om și natură. Deconectați-vă din lumea urbană pentru a vă redescoperi esența interioară!

  • citric - lemnos
  • pentru bărbatul aventurier
  • potrivit pentru zi și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note de proaspete de bergamotă și neroli, care conduc către inima intensă a aromei de lemn de cedru și floare de portocal. Tonurile de bază sunt compuse din accorduri lemnoase, mosc și chihlimbar.

Povestea parfumului
Inspirat de puterea soarelui mediteranean, parfumul celebrează puterea luminii, întruchipată de portocalul amar, învăluindu-vă în prospețime.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
extras din portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
chiparos
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc
Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Man Wood Neroli1