Bvlgari BLV pour hommeset cadou V. pentru bărbați

1×
Bvlgari BLV pour homme set cadou V. pentru bărbați
Bvlgari BLV pour homme set cadou V. pentru bărbați
set cadou V. pentru bărbați

Cod: BVL05693 | Acest produs este momentan indisponibil

eau de toilette 100 ml + balsam după bărbierit 75 ml + gel de duș și șampon 75 ml + geantă

  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Bvlgari

Imaginați-vă materiale neconvenționale, combinații de culori vibrante și motive inconfundabile, care flatează forme perfect echilibrate - am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de modă și cosmeticele deosebite vă completează personalitatea și vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiană de modă Bvlgari a fost înființată la Roma, în 1884, datorită lui Sotirio Bulgari, bărbatul al cărui nume îl poartă cu mândrie și astăzi. De peste 130 de ani, acest brand creează nu numai modă și accesorii de lux, ci și bijuterii în stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit și pentru creația de parfumuri. Compozițiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au câștigat inimile femeilor și ale bărbaților din întreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirată de strălucirea pietrelor prețioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creații noi, în ediții atât limitate, cât și permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelenței, ci și un brand pentru care soarta planetei noastre contează. Se implică activ în găsirea unor soluții de sustenabilitate și se interesează, de asemenea, de diverse alte provocări globale.

Rating Bvlgari BLV pour homme