Bvlgari AQVA Pour Hommeeau de toilette pentru bărbați

134×
Bvlgari AQVA Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Bvlgari AQVA Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Promoție
150 ml
215RON

Cod: BVL0810 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
marți 14.04.2020

Descriere parfum Bvlgari AQVA Pour Homme
Compoziție

Bvlgari AQVA Pour Homme ascunde, în flaconul său rotund, forța și frumusețea mării. Culoarea sa verde-albastră captează și reflectă lumina la fel ca fundul mării și, astfel, pune în valoare noblețea și virilitatea celui care îl folosește.

  • un parfum fresh lemnos
  • pentru bărbatul activ și pasional
  • minunat pentru primăvară și vară

Compoziția parfumului
La primul spray, vă simțiți înviorat de tonurile citrice ale mandarinelor și ale florilor de portocal. Apoi se dezvoltă acorduri curate, de lavandă, cu alge marine și floare de bumbac. Baza masculină conține o combinație de paciuli, cu lemn de cedru, alte note lemnoase și ambră, completate de puritatea amăruie a salviei.

Povestea parfumului
Parfumul Bvlgari AQUA Pour Homme oferă bărbaților energia și prospețimea mării și a naturii mediteraneene. Creat de parfumierul Jacques Cavallier, a fost lansat în anul 2005.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
flori de portocal, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
santolina, iarba de mare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar
Grupe de parfumuri
aromatice, acvatice

Despre brand Bvlgari

Imaginați-vă materiale neconvenționale, combinații de culori vibrante și motive inconfundabile, care flatează forme perfect echilibrate - am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de modă și cosmeticele deosebite vă completează personalitatea și vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiană de modă Bvlgari a fost înființată la Roma, în 1884, datorită lui Sotirio Bulgari, bărbatul al cărui nume îl poartă cu mândrie și astăzi. De peste 130 de ani, acest brand creează nu numai modă și accesorii de lux, ci și bijuterii în stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit și pentru creația de parfumuri. Compozițiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au câștigat inimile femeilor și ale bărbaților din întreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirată de strălucirea pietrelor prețioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creații noi, în ediții atât limitate, cât și permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelenței, ci și un brand pentru care soarta planetei noastre contează. Se implică activ în găsirea unor soluții de sustenabilitate și se interesează, de asemenea, de diverse alte provocări globale.

Rating Bvlgari AQVA Pour Homme