Burberry Brit Rhythm for Her

spray parfumat pentru par pentru femei 50 ml

1×
Burberry Brit Rhythm for Her spray parfumat pentru par pentru femei 50 ml
Burberry Brit Rhythm for Her spray parfumat pentru par pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: BUR1204 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Burberry Brit Rhythm for Her
50 ml

Descriere parfum Burberry Brit Rhythm for Her

Parfumul de păr Burberry Brit Rhythm for Her completează perfect parfumul din aceeași colecție. Este complet neagresiv față de păr, așa că se poate folosi de mai multe ori în timpul zilei.

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Brit Rhythm for Her

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală