Burberry Brit for Herset cadou I. pentru femei

Burberry Brit for Her set cadou I. pentru femei
Burberry Brit for Her set cadou I. pentru femei
Livrare gratuită
349RON

Cod: BUR09037 | 5 de buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Burberry Brit for Her
Compoziție

De acum înainte, nu va mai fi nevoie să vă despărțiți de parfumul dvs. Setul cu parfum feminin Burberry Brit for Her conține versiunea în mărime completă și mini. Miniatura încape ușor chiar și în cea mai mică poșetă, fiind oricând gata să vă învăluie în aroma sa inconfundabilă.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • miniatura parfumului este ideală pentru poșetă
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Brit for Her