BourjoisVolume Glamour mascara pentru volum si curbare

12×
Bourjois Volume Glamour mascara pentru volum si curbare
Bourjois Volume Glamour mascara pentru volum si curbare
Promoție
Economisiți
58RON

Economisiți 32%
culoare 71 Wonder Black 7 ml
39RON

În stoc | 557,14RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BOU0836
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Vrei sprâncene dese și frumos răsucite? Cu Rimelul Bourjois Volume Glamour cu efect push-up, privirea ta va fi seducătoare timp de 16 ore.

Caracteristici:

  • mărește volumul și răsucește minunat genele
  • peria cu fire în 15 direcții diferite răsucește fiecare geană
  • textura mătăsoasă, de un negru intens, nu încarcă și nu lipește genele
  • genele rămân flexibile și frumos fardate, timp de 16 ore
  • potrivit și pentru ochii sensibili sau cu lentile de contact

Mod de aplicare:
Periuța rimelului se poziționează la baza genelor de pe pleoapa de sus și se perie în zigzag, spre vârfuri. Se repetă aplicarea la genele de jos. Se poate aplica și al doilea strat.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.