Bourjois Satin Edition fard de pleoape cremos

4×
Bourjois Satin Edition fard de pleoape cremos
Bourjois Satin Edition fard de pleoape cremos
culoare 01 Beige-seller 8 ml
47RON

587,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BOU01585 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Bourjois Satin Edition
Caracteristici

Fardurile de pleoape cremoase Bourjois Satin Edition oferă pleoapelor o senzație de confort, pe durata întregii zile, precum și pigmenți strălucitori care iluminează privirea.

Caracteristici:

  • are o culoare saturată intensă și un aspect glossy
  • se contopește perfect în piele, nu accentuează ridurile și nu se decolorează
  • textura ușoară și cremoasă aproape că nu se simte pe pleoapă
  • ușor de aplicat
  • potrivit și pentru ochii sensibili sau cu lentile de contact

Compoziție:

  • pigmenți iridescenți - pentru o culoare holografică și extra luciu

Mod de aplicare:
Fardul se aplică pe pleoapa superioară, folosind aplicatorul și se întinde dinspre colțul intern, spre colțul extern al ochiului.

Caracteristici

Culoare
nud
Consistență
crema
Efect
de satin

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Satin Edition4