BourjoisBeau Regard paleta farduri de ochi cu pensula

2×
Bourjois Beau Regard paleta farduri de ochi cu pensula
Bourjois Beau Regard paleta farduri de ochi cu pensula
Economisiți
90RON

Economisiți 31%
7.68 g
62RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 807,29RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BOU03005
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Cu paleta de lux Bourjois Beau Regard se poate crea un fond de ten perfect, ca de la un artist în fond de ten.

Caracteristici:

  • umbrește pleoapele
  • permite diverse stiluri de fond de ten cu aspect profesional
  • asigură culoarea, forma, fixarea și iluminarea
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Cu ajutorul aplicatorului selectat, se poate crea orice fond de ten dorit.

Caracteristici

Culoare
maro, roz, auriu, portocaliu, nud, galben

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.