Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatiqueeau de cologne pentru bărbați

3×
Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique eau de cologne pentru bărbați
Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique eau de cologne pentru bărbați
Livrare gratuită
90 ml
375RON

Cod: BTT0169 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Descriere parfum Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique
Compoziție

Parfumul Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique te învăluie într-un voal elegant, devenind o parte indispensabilă a personalității tale.

  • parfum citric
  • parfum lemnos
  • pentru gentlemanul modern
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
citrice, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, pin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Bottega Veneta

Renumele brandului italian Bottega Veneta se datorează produselor de pielărie artizanale, la care se folosesc tehnici de împletire tradiționale. Încă de la debutul său în anul 1966, brandul a redefinit noțiunea de lux și, aproape o jumătate de secol mai târziu, a lansat primul său parfum. Eterne ca farmec și stil, parfumurile Bottega Veneta sunt destinate femeilor deosebite și bărbaților temerari. Se disting prin utilizarea celor mai prețioase și mai fine ingrediente din toată lumea, care lasă o impresie de neuitat. Simplu, elegant și luxos, designul flaconului evocă arta fascinantă, fără vârstă, a meșterilor sticlari venețieni.

Bottega Veneta combină tehnicile tradiționale sofisticate cu inovațiile atent selectate, pentru ca fiecare produs să fie nu numai frumos, ci și perfect funcțional. Stilul Bottega Veneta este rafinat, senzual și cu o personalitate puternică. Brandul promovează individualitatea și îi permite clientului să-și dezvăluie forța și încrederea interioare. Îi impresionează, cu siguranță, pe toți cei care apreciază unicitatea, luxul și rafinamentul modei italiene.

Rating Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique