Biotherm Aquasource gel regenerator și hidratant

3×
Biotherm Aquasource gel regenerator și hidratant
Biotherm Aquasource gel regenerator și hidratant
50 ml

Cod: BIO3021 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Biotherm Aquasource
Caracteristici

Începeți și încheiați ziua cu o îngrijire care devine o experiență senzorială. Datorită ingredientelor sale unice, cu efecte aproape miraculoase, gelul regenerator și hidratant Biotherm Aquasource revitalizează chiar și tenul foarte uscat.

Textura de tip gel a cremei se contopește perfect cu pielea dvs. și o hidratează intens. Tenul devine, pe zi ce trece, mai frumos și mai radiant.

Caracteristici:

  • oferă tenului o hidratare intensă, până la 48 de ore
  • completează rezervele de hidratare ale tenului
  • revitalizează vizibil, chiar și un ten deshidratat și tern
  • redă tenului luminozitatea naturală
  • se absoarbe delicat în piele și stimulează simțurile
  • textură înviorătoare de tip gel

Ingrediente:

  • Life Plankton™ – plancton termal cu 35 de nutrienți (proteine, vitamine, aminoacizi, grăsimi și oligoelemente), care ajută la reînnoirea funcțiilor naturale ale pielii
  • Aura Leaf – extract vegetal dintr-o plantă din munții Pirinei, cu efecte extraordinare de reînnoire a rezervelor de hidratare ale pielii
  • nu conține uleiuri minerale

Aplicare:
Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața curățată și tonificată. Luați cremă în mâini și întindeți-o ușor pe piele, evitând zona ochilor. Procedați din centrul feței spre margini. La final, aplicați și pe gât.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
ten normal, ten mixt
Efect
anti-age, regenerare, nutriție, restaurează densitatea pielii
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Aquasource3