Biotherm Aquasource set cadou I. pentru femei

Biotherm Aquasource set cadou I. pentru femei
Biotherm Aquasource set cadou I. pentru femei
set cadou I. pentru femei
82RON

82,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BIO06214 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Biosource Eau Micellaire apa pentru curatare cu particule micele pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila 30 ml + Life Plankton Elixir ser regenerator de protecție 7 ml + Aquasource gel regenerator și hidratant 15 ml + Aquasource Night Spa balsam facial de noapte 20 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 01.08.2021

Descriere Biotherm Aquasource
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Biotherm Aquasource vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • Biosource Eau Micellaire apa pentru curatare cu particule micele pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila 30 ml
  • Life Plankton Elixir ser regenerator de protecție 7 ml
  • Aquasource gel regenerator și hidratant 15 ml
  • Aquasource Night Spa balsam facial de noapte 20 ml

Caracteristici:

  • pentru tratarea și regenerarea tenului
  • conține produse în versiune mini
  • pentru diminuarea ridurilor

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Aquasource