Bione Cosmetics Cannabisbalsam pentru calcai

Bione Cosmetics Cannabis balsam pentru calcai
Bione Cosmetics Cannabis balsam pentru calcai
150 ml

Cod: BCO0673 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Bione Cosmetics Cannabis
Caracteristici

Balsamul salicilic pentru călcâie este un produs unic pentru tratamentul pielii întărite din zona călcâielor, picioarelor, genunchilor sau coatelor. Înmoaie pielea, o unge și o saturează cu acid salicilic, care îndepărtează treptat și delicat pielea întărită din locurile aplicației.

Efecte:

  • îndepărtează și înmoaie zonele cu piele întărită

Compoziție:

  • acid salicilic
  • vitamina E
  • ulei de argan, nucă de cocos și ricin, ceară de albine – catifelează
  • nu conține parabeni sau produse petroliere

Mod de aplicare:
Se aplică balsamul în cantitatea necesară pe pielea îngroșată și se masează cu atenție, de preferință dimineața și apoi se pun șosete groase de bumbac. Pielea tratată și umectată se înmoaie treptat, iar rezultatul este vizibil seara - o parte din pielea îngroșată se lipește de șosete, iar restul se înlătură ușor cu apă caldă și cu o perie de picioare. Procesul se continuă până la înmuierea suficientă a pielii îngroșate.

Avertizare:
Se recomandă purtarea unor mănuși de protecție în timpul aplicării, pentru a se împiedica acțiunea balsamului și asupra pielii fine a mâinilor, unde nu este necesar. Dacă produsul se aplică totuși fără mănuși de protecție, toate urmele de balsam trebuie îndepărtate cu grijă, folosind săpun, apă caldă și o perie. Se recomandă utilizarea ocazională, numai dacă este necesar. Produsul nu trebuie utilizat în alt mod decât conform recomandărilor. Conține acid salicilic. Nu este adecvat pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
acid salicilic, ulei de argan, vitamina E

Despre brand Bione Cosmetics

p>Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.

Rating Bione Cosmetics Cannabis