Bione Cosmetics Cannabis

balsam pentru piele dura pentru calcai

Bione Cosmetics Cannabis balsam pentru piele dura pentru calcai
Bione Cosmetics Cannabis balsam pentru piele dura pentru calcai
Bione Cosmetics Cannabis balsam pentru piele dura pentru calcai
150 ml
18RON

Cod: BCO0673 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.04.2019
Ridicare personală
joi 25.04.2019
Bione Cosmetics Cannabis
150 ml | 18RON

Descriere cosmetice Bione Cosmetics Cannabis

Balsamul salicilic pentru călcâie este un produs unic pentru tratamentul pielii întărite din zona călcâielor, picioarelor, genunchilor sau coatelor. Înmoaie pielea, o unge și o saturează cu acid salicilic, care îndepărtează treptat și delicat pielea întărită din locurile aplicației.

Efecte:

  • îndepărtează și înmoaie zonele cu piele întărită

Compoziție:

  • acid salicilic
  • vitamina E
  • ulei de argan, nucă de cocos și ricin, ceară de albine – catifelează
  • nu conține parabeni sau produse petroliere

Mod de aplicare:
Se aplică balsamul în cantitatea necesară pe pielea îngroșată și se masează cu atenție, de preferință dimineața și apoi se pun șosete groase de bumbac. Pielea tratată și umectată se înmoaie treptat, iar rezultatul este vizibil seara - o parte din pielea îngroșată se lipește de șosete, iar restul se înlătură ușor cu apă caldă și cu o perie de picioare. Procesul se continuă până la înmuierea suficientă a pielii îngroșate.

Avertizare:
Se recomandă purtarea unor mănuși de protecție în timpul aplicării, pentru a se împiedica acțiunea balsamului și asupra pielii fine a mâinilor, unde nu este necesar. Dacă produsul se aplică totuși fără mănuși de protecție, toate urmele de balsam trebuie îndepărtate cu grijă, folosind săpun, apă caldă și o perie. Se recomandă utilizarea ocazională, numai dacă este necesar. Produsul nu trebuie utilizat în alt mod decât conform recomandărilor. Conține acid salicilic. Nu este adecvat pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bione Cosmetics

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.