Bioderma Sensibio Tolerance+ crema calmanta pentru ten sensibil, cu probleme

Bioderma Sensibio Tolerance+ crema calmanta pentru ten sensibil, cu probleme
Bioderma Sensibio Tolerance+ crema calmanta pentru ten sensibil, cu probleme
40 ml

Cod: BIR1582 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin două produse Bioderma din colecția Hydrabio sau Sensibio și vă puteți alege un cadou full-size în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Bioderma Sensibio Tolerance+
Caracteristici

Chiar și cerințele celui mai dificil ten pot fi ușor satisfăcute. Crema calmantă pentru ten intolerant și alergic Bioderma Sensibio Tolerance+ este special concepută pentru nevoile tenului sensibil. Crema conține substanța brevetată unică Neurocontrol™, care diminuează sensibilitatea terminațiilor nervoase și calmează imediat tenul. Nu vă veți mai putea imagina ziua fără ea.

Caracteristici:

  • reglează biologic cauzele tenului intolerant
  • fortifică funcția protectoare
  • înlătură senzațiile neplăcute, arsurile, pruritul, roșeața și tensiunea
  • textura plăcută a cremei permite absorbția rapidă
  • hidratează durabil epiderma
  • pompa asigură sterilitatea produsului și o aplicare foarte ușoară

Ingrediente principale:

  • compusul patentat Neurocontrol™ – suprimă sensibilitatea fibrelor nervoase ale pielii
  • PCA cu sodiu - menține pielea elastică și hidratată
  • glicerină
  • fără conservanți, silicon și parfum

Mod de aplicare:
Aplicați dimineața și seara pe față, în zona ochilor și pe decolteu, după curățarea cu apă micelară Bioderma Sensibio H2O.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
calmare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Sensibio Tolerance+