Bioderma Photoderm Max Cream lotiune de plaja tonifianta SPF 50+

1×
Bioderma Photoderm Max Cream lotiune de plaja tonifianta SPF 50+
Bioderma Photoderm Max Cream lotiune de plaja tonifianta SPF 50+
culoare Golden Colour 40 ml

Cod: BIR1348 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bioderma Photoderm Max Cream
Caracteristici

Crema nuanțatoare de bronzat Bioderma Photoderm Max cu SPF 50+ convine chiar și celei mai sensibile epiderme. Dintr-un singur gest, pielea capătă o nuanță frumoasă și naturală și este protejată față de radiațiile solare. Compusul brevetat de bio-protecție celulară™, în combinație cu filtrele solare, protejează pielea, activează mecanismele naturale de regenerare și asigură pielii dvs. protecție maximă.

Caracteristici:

  • asigură o protecție solară maximă
  • pielea este colorată într-o nuanță naturală
  • are o textură plăcută și ușor de întins
  • nu lipește, nu lasă urme albe sau o peliculă grasă
  • este rezistentă la apă și nu conține parfum

Ingrediente principale:

  • SPF 50+ protejează față de radiațiile UVB/UVA
  • bio-protecție celulară™ - stimulează capacitatea de autoapărare a pielii, în timpul expunerii la soare

Mod de aplicare:
Se aplică pe piele și se întinde. Repetați aplicarea periodic și după fiecare baie, după ștergerea cu prosopul și după sport.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Efect
calmare

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Photoderm Max Cream1