BiodermaPhotoderm Bronz Oil spray cu ulei uscat protector SPF 30

Bioderma Photoderm Bronz Oil spray cu ulei uscat protector SPF 30
Bioderma Photoderm Bronz Oil spray cu ulei uscat protector SPF 30
Economisiți
120RON

Economisiți 18%
200 ml
98RON

În stoc | 49,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BIR2304
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Visați la o piele frumos bronzată, dar și la o protecție solară maximă? Ambele sunt asigurate de uleiul uscat de protecție solară Bioderma Photoderm Bronz, sub formă de spray.

Datorită complexului unic Bronz și compusului brevetat de bio-protecție celulară™ cu filtre solare, protejează pielea și activează mecanismele sale naturale de regenerare.

Caracteristici:

  • protejează până la nivel de ADN
  • oferă protecție solară, stimulând simultan o bronzare sănătoasă
  • intensifică și prelungește bronzul natural
  • favorizează o bronzare arămie naturală
  • are un parfum hipoalergenic proaspăt
  • ambalaj practic, cu spray dozator
  • textura foarte lejeră a uleiului uscat nu lasă o peliculă grasă sau urme albe

Ingrediente principale:

  • SPF 30 protejează de radiațiile UVB/UVA
  • Complexul Bronz - stimulează procesul de bronzare naturală, pentru obținerea unui bronz sănătos și sigur
  • bio-protecție celulară™ - stimulează capacitatea de autoapărare a pielii, în timpul expunerii la soare

Mod de aplicare:
Poate fi aplicat și pe pielea umedă, atât pe corp, cât și pe păr. Repetați aplicarea în mod regulat. Întotdeauna după baie, după ștergerea cu prosopul și după sport. Ideal în combinație cu Photoderm Oral, pentru intensificarea și prelungirea bronzului.

Caracteristici

Consistență
ulei uscat
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!