Bioderma Matriciumtratament local pentru regenerarea și reînnoirea pielii

6×
Bioderma Matricium tratament local pentru regenerarea și reînnoirea pielii
Bioderma Matricium tratament local pentru regenerarea și reînnoirea pielii
194RON

Economisiți 14%
30x1 ml
167RON

Cod: BIR0745 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Bioderma de minim 90 RON și vă oferim cadou o oglindă practică și o apă micelară Sensibio H2O la 100 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.02.2020
Ridicare personală
miercuri 26.02.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Bioderma Matricium
Caracteristici

Tratamentul local Bioderma Matricium este o abordare nouă, de ultimă generație, pentru regenerarea și reînnoirea tenului. Ingredientele active sunt, de asemenea,, conținute în fiecare celulă a corpului nostru și, de aceea, au efecte regenerative excelente. Încercați-l fără ezitare.

Caracteristici:

  • regenerează și hrănește tenul
  • netezește ridurile și iluminează tenul
  • efect de lifting asupra contururilor lăsate

Ingrediente principale:

  • Matricium™ – creează un micro-ambient 100 % bio-mimetic, care favorizează regenerarea celulelor din țesuturi
  • fără parfum
  • ambalat în ampule sterile

Mod de aplicare:
Aplicați 1 ampulă pe zi, ideal jumătate de doză dimineața și jumătate seara. Ampulele deschise pot fi reînchise. Pachetul conține 30 de ampule sterile pentru un tratament de o lună, care poate fi repetat de 4x pe an.

Caracteristici

Consistență
ser
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, revitalizare, regenerare, restaurează densitatea pielii

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Matricium