Bielenda Vanity Soft Expertbalsam calmant dupa epilare

1×
Bielenda Vanity Soft Expert balsam calmant dupa epilare
Bielenda Vanity Soft Expert balsam calmant dupa epilare
2 x 5 g
5RON

Cod: BND2000 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
joi 09.04.2020

Descrierea produsului Bielenda Vanity Soft Expert
Caracteristici

Produsul Bielenda Vanity Soft Expert este destinat tratării pielii întregului corp, după epilare sau depilare. Oferă pielii hrana și catifelarea necesare.

Caracteristici:

  • calmează și regenerează pielea
  • încetinește creșterea părului nedorit
  • hidratează pielea
  • elimină senzația de arsură după bărbierit

Cum se utilizează:
Crema se aplică direct pe piele după ras, depilare sau epilare.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Vanity Soft Expert