Treci la conținutul principal

Bentley

Bentley

Pășiți în lumea legendară a automobilelor de lux, cu parfumul Bentley. Atât renumitele automobile ale acestui brand britanic, cât și parfumurile sale extraordinare combină în esența lor eleganță, rafinament și prestigiu, abordări tradiționale, dar și cele mai noi tendințe.

Parfumurile Bentley pentru bărbați sunt gândite cu atenție, până la cel mai mic detaliu. De când a fost lansată prima apă de toaletă Bentley for Men, în anul 2013, parfumurile și-au câștigat foarte mulți fani, și nu doar în rândul automobiliștilor pasionați. Succesul lor se bazează pe ingrediente de primă clasă și pe designul emblematic.

Compozițiile lor parfumate, pline de prospețime și de tonuri orientale, sunt create de parfumieri francezi de renume, ca Nathalie Lorson, Mylène Alran sau Mathilde Bijaoui. Flacoanele se disting prin linii pure și prelucrare precisă, reflectând însuși spiritul mașinilor Bentley. Oferiți-vă o mostră rafinată de seducție britanică și de eleganță sobră, prin intermediul parfumurilor Bentley.

întregul text ascundeți textul