Bentley Infinite Intenseeau de parfum pentru bărbați

3×
Bentley Infinite Intense eau de parfum pentru bărbați
Bentley Infinite Intense eau de parfum pentru bărbați
Promoție
Economisiți
405RON

Economisiți 75%
100 ml
100RON

Cod: BTL0300 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descriere parfum Bentley Infinite Intense
Compoziție

Parfumul Bentley Infinite Intense este intens bărbătesc și captivant, oferindu-i celui care-l folosește un plus de încredere, în orice moment al zilei.

  • parfum lemnos picant
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavanda, piper negru, violeta
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
benzoin, nucsoara, elemi, cihlimbar, condimente
Grupe de parfumuri
aromatice, picante

Despre brand Bentley

Bentley este un brand de parfum nou, inspirat de frumuseţea şi de luxul legendarelor automobile Bentley. Primele parfumuri Bentley au apărut în anul 2013 şi au înregistrat un succes imediat printre entuziaştii automobilelor.
Parfumurile Bentley sunt pline de prospeţime şi de arome orientale, ceea ce le asigură un dinamism şi o eleganţă fără precedent. Acestea vă conferă încredere în sine şi un sentiment de reală emoţie.
În afară de aroma unică, parfumurile Bentley se evidenţiază şi prin designul caracterizat de linii simple şi elegante, similare cu cele ale legendarelor automobile Bentley. Trăiţi senzaţia de lux adevărat din lumea automobilelor Bentley!

Rating Bentley Infinite Intense