Bentley For Men Intense Eau de Parfum pentru bărbați

125×
Bentley For Men Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Bentley For Men Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Economisiți
405RON

Economisiți 72%
100 ml
112RON

112RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTL0262 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 27.02.2021

Descriere parfum Bentley For Men Intense
Compoziție

Accentuați-vă masculinitatea cu un parfum picant și sexy. Un avantaj pe care vi-l oferă apa de parfum Bentley for Men Intense, care vă pune în valoare atuurile și vă dă încredere. Puteți fi sigur că multe femei frumoase vă vor întreba ce parfum irezistibil aveți.

  • un parfum oriental, cu accente picante
  • pentru un bărbat ambițios, care vrea să se remarce
  • ideal de folosit peste zi, seara și noaptea

Compoziția parfumului
Debutează cu tămâie intensă, mușcată și piper. Apoi, pe primul plan trece aroma caldă de piele, acompaniată de salvie și de labdanum. La bază remarcați acorduri de cedru cald și de santal îmbătător, cu o adiere orientală de paciuli.

Povestea parfumului
Acest parfum, creat pentru gentlemanul modern, a fost lansat în anul 2013. Vă evidențiază sex-appealul și vă pune în valoare atuurile. Apa de parfum Bentley for Men Intense este o creație a renumitei parfumiere Nathalie Lorson. Merită menționat și flaconul stilat, cu design luxos.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper negru, tamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piele, galeopsis ladanum, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, patchouli, cedru
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Bentley

p>Bentley este un brand de parfum nou, inspirat de frumuseţea şi de luxul legendarelor automobile Bentley. Primele parfumuri Bentley au apărut în anul 2013 şi au înregistrat un succes imediat printre entuziaştii automobilelor.
Parfumurile Bentley sunt pline de prospeţime şi de arome orientale, ceea ce le asigură un dinamism şi o eleganţă fără precedent. Acestea vă conferă încredere în sine şi un sentiment de reală emoţie.
În afară de aroma unică, parfumurile Bentley se evidenţiază şi prin designul caracterizat de linii simple şi elegante, similare cu cele ale legendarelor automobile Bentley. Trăiţi senzaţia de lux adevărat din lumea automobilelor Bentley!

Rating Bentley For Men Intense125