Treci la conținutul principal

Tutorial: Lecție de machiaj de zi rapid. Gata în câteva minute!

27.03.2023

Iva Davies

Citire timp de 2 minute

Vreți să vă machiați în fiecare dimineață? Rutina de machiaj matinală poate fi o corvoadă. V-am pregătit o lecție de machiaj rapid, datorită căreia veți arăta mai frumoasă când ieșiți pe ușă. Un-doi!

A arăta aranjată și minunată zi de zi, în fiecare dimineață, este o provocare, ce mai încoace-încolo. Dacă aveți în portfard câteva produse pe care vă puteți baza și pe care știți să le folosiți, munca este pe jumătate făcută. Vă oferim un ghid care să vă ajute să arătați proaspătă și îngrijită în câteva minute, precum și sugestii de produse minunate.

De ce aveți nevoie pentru un machiaj rapid

Cum se procedează la machiajul de dimineață

  1. Curățați fața, folosiți serul preferat și o cremă de zi cu SPF, după care aplicați baza de machiaj, Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base. Fața va părea luminoasă, iar produsele vor adera mai bine.
  2. Folosind degetele sau pensula specială, aplicați Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation. Uniformizează frumos tenul și arată natural.
  3. Acum vine rândul produsului multifuncțional de machiaj, Bobbi Brown Crushed Creamy Color For Cheeks & Lips, cu care accentuați ușor mărul obrazului.
  4. Pudrați fața cu Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder. Puteți pudra doar zona de sub ochi și zona T sau puteți aplica pudra pe întreaga față.
  5. Periați sprâncenele cu rimelul pentru sprâncene, Bobbi Brown Natural Brow Shaper.
  6. Produsul multifuncțional de machiaj, Bobbi Brown Crushed Creamy Color For Cheeks & Lips, se întinde cu degetul și pe pleoape; estompați.
  7. Folosind creionul de contur, Shiseido Kajal InkArtist, accentuați linia genelor.
  8. Pentru gene folosiți rimelul Lancôme Hypnôse.
  9. Pentru buze suculente aplicați luciul Clarins Natural Lip Perfector.

Vreți să încercați acest look rapid, realizabil în câteva minute? Dacă vă place, puteți viziona și videoclipul cu un tutorial detaliat. Machiați-vă în fiecare dimineață ca un make-up artist!