Treci la conținutul principal

Cel mai hot trend din Coreea: Cum se obține glass skin

14.03.2023

Iva Davies

Citire timp de 4 minute

Vă doriți un ten curat și radiant? Tenul neted și fără nicio imperfecțiune? Deși vă va costa timp și dedicare absolută, dar rezultatele vor vorbi de la sine. Aveți aici instrucțiuni testate pentru rutina dvs. glass skin!

Pentru dvs. avem un arsenal de produse pentru a vă ajuta să obțineți un ten de sticlă. Ce este mai exact? Ten neted, strălucitor, cu o nuanță uniformizată. Atât de impecabil, încât pare a fi din sticlă.

Veți îndrăgi cu adevărat sistemul de îngrijire coreean. Și rezultatele! Este nevoie doar de răbdare, de a nu renunța la primul obstacol și de timp pentru a alege produsele potrivite și a urma toți pașii necesari. Va fi o călătorie dificilă, dar la linia de sosire vă va aștepta o mare recompensă – un ten strălucitor și curat.

Cum să obțineți glass skin pas cu pas

1.Este nevoie de curățare

Curățarea dublă este piatra de temelie a îngrijirii coreene a tenului. Mai întâi, îndepărtați fondul de ten și SPF-ul cu un balsam demachiant, apoi curățați tenul cu o spumă sau un gel de curățare. Dimineața, utilizați doar spumă sau gel.

2.Exfolierea este un mini miracol

Exfolierea regulată va elimina celulele moarte de pe ten, îi va îmbunătăți tonusul și îl va ilumina. Puteți folosi fie un scrub, fie o esență exfoliantă. Peelingul conține ingrediente abrazive, enzime chimice exfoliante. Alegerea depinde doar de dvs. Dar țineți cont de faptul că nimic nu trebuie să fie exagerat, iar o exfoliere excesivă poate afecta bariera protectoare cutanată. De aceea, efectuați acest pas de două-trei ori pe săptămână, în funcție de tipul de ten, întotdeauna seara.

Încercați-l pentru curățare și exfoliere

3.Se mai folosește loțiunea tonică?

Da! Folosiți tonicul în zilele în care nu folosiți scruburi și exfoliante. Echilibrează pH-ul tenului și are efecte antiinflamatorii. În plus, îl calmează, hidratează și pregătește pentru următoarele produse pe care le veți aplica pe ten. Aplicați-l cu o dischetă de bumbac sau cu degetele, dimineața și seara.

4.O invenție numită esență

Esența este o specialitate a produselor cosmetice coreene. Este un produs concentrat care intensifică acțiunea serului. Acesta hidratează tenul și contribuie la reînnoirea celulară. Aplicați-l pe față dimineața și seara cu degetele și masați-l pe ten.

Sfaturi pentru toner și esență

5.Serum, și nu unul

Serurile sunt produse concentrate care oferă tenului ceea ce îi lipsește. De aceea, pentru orice eventualitate, procurați-vă mai multe tipuri diferite pe care să le folosiți în funcție de starea actuală a tenului dvs. Și cum veți ști de ce are nevoie tenul dvs.? Când vă uitați în oglindă dimineața, iar tenul dvs. pare tern și cenușiu, apelați la un ser iluminator. Vedeți scuame? Aveți nevoie de hidratare. Riduri? Pete pigmentare? Nimic nu reprezintă o problemă cu un ser personalizat!

6.Mască? Doar textilă

Avem un sfat pentru dvs. pentru a spori și mai mult eficiența acestora. Procurați-vă o rolă de masaj facial sau o piatră de masaj Gua Sha și masați frumos masca pe față. În sfârșit, nu vă veți mai plictisi seara în fața televizorului!

Nu uita de ser si masca

7.Ce vă va permite zona ochilor

Categoric nu riduri. Cum să le înlăturați? Achiziționați o cremă de calitate destinată exclusiv zonei ochilor! Aceste creme au o textură mai lejeră, pentru a nu încărca tenul subțire din jurul ochilor. Masați ușor o cantitate redusă de produs pe ten dimineața și seara, de preferință cu degetul inelar.

8.Crema este plapuma dvs.

Crema este de fapt un fel de pătură. Sau felia de pâine de deasupra sandvișurilor. Va acoperi totul bine și va asigura o bună funcționare a produselor. Alegeți-o în funcție de tipul de ten – pentru tenul mixt, uscat, gras sau deshidratat.

Ce creme sa folosesti?

9.Protejați-vă și aplicați cremă

Protejați-vă, protejați-vă, protejați-vă. Mantra tuturor femeilor, bărbaților și copiilor coreeni. Cum altfel să obțineți tinerețea veșnică decât evitând soarele? Dacă nu doriți să trăiți toată viața în întuneric, aplicați cremă cu factor de protecție în fiecare dimineață 
50+. Și nu uitați să reînnoiți acest strat în mod regulat pe parcursul zilei!