Treci la conținutul principal

Trăiți viața din plin cu BOSS Alive

6 aprilie 2021Notino
Într-o lume în care modurile împlinire personală sunt mai diverse ca oricând, fiecare femeie modernă visează să fie nonșalantă și feminină. Inspirând o nouă tendință BOSS ALIVE Eau de Parfum și BOSS Alive Eau de Toilette evocă perfect dorințele femeilor moderne și impulsul de a trăi viața la maxim.

Inspirat de femeile îndrăznețe

Un nou parfum feminin a fost inspirat de gesturile curajoase ale femeilor, HUGO BOSS ALIVE evocă caracterul feminin, insuflă magnetism și putere - caracteristici prin care HUGO BOSS BOSS Woman își exprimă succesul în stil propriu.

Captivantă și jovială, Apa de Toaletă HUGO BOSS BOSS ALIVE îmbină note rafinate și lasă o urmă de energie pozitivă. Notele de vârf emană bucurie, în timp ce acordul floral de magnolie și iasomie Sambac redă feminitatea radioasă. Notele de bază contrastante îmbină tonuri lemnoase cu acorduri de salvie și mușchi sporind încredere în sine. Notele de top domină prin combinația de măr și energia încapsulată a coacăzelor, prunelor însorite și prafului de scorțișoară caldă redând caracterul dulce și fructat al parfumului, rezumat într-o singură declarație - dacă este trăită la maxim - viața este o sursă de fericire.

Un ornament de un auriu pal decorează flaconul de sticlă, făcându-l o bijuterie, în timp ce con?inutul rafinat de roz nud reflectă caracterul vesel ?i modern al Apei de Toaletă HUGO BOSS BOS ALIVE.

Citiți mai mult