Treci la conținutul principal

Mugler Alien: Vă transpune într-o altă lume

3 mai 2022Notino
Luxuriant, extravagant, emblematic, misterios și excepțional. Apa de parfum Mugler Alien reprezintă toate acestea și chiar mai mult. Este la fel standard precum o rochie de Donna Karan, o noapte de iulie în orașul italian Portofino sau o cafea cu croissant la Café de Flore din Paris. Cel puțin o dată în viață, trebuie să îl încercați. La fel ca și pe fratele său seducător – divinul parfum Mugler Alien Goddess, care vă va îmbrăca într-o dispoziție însorită chiar și în zilele ploioase. Haideți să facem cunoștință cu ele.

Designerul francez Thierry Mugler, părintele parfumurilor mele îndrăgite, nu a crezut în tendințele trecătoare, ci mai degrabă în unicitate și în idei inteligente. Una dintre ele a fost crearea apei de parfum Mugler Alien, care a devenit rapid un bestseller. Și nu e de mirare. Mugler Alien promite, ca atunci când închideți ochii, să vă transpună într-o altă lume – până la stele, până la mirosul îndepărtat al universului infinit. Cum să ni-l imaginăm? Un parfum emblematic oriental lemnos cu note de ambră, iasomie și lemn de cașmir. 

Magia parfumului Mugler Alien constă în contrast: la prima întâlnire cu el, vă ia de mână și vă încântă cu note de flori de iasomie sambac culese manual. Sunt delicate ca o dimineață de mai și contrastează cu forța întregii compoziții. Notele de inimă magice sunt puse în valoare de lemnul de cașmir senzual cu acorduri speciale de mosc. Dacă senzualitatea ar avea miros, ar fi exact ca așa. Apoi, vă vor îmbrățișa notele de bază și vă veți relaxa în brațele liniștitoare ale ambrei albe, la fel de plăcute ca atingerea de mohair. 

Da, este un miros foarte intens. Original. Inedit. De neuitat. Ca toate parfumurile Mugler. "Cu ce te-ai dat? Este amețitor", veți auzi în jurul dvs. după ce veți adăuga Mugler Alien în repertoriu, iar ambalajul său frumos îl veți expune pe comodă și îl veți admira, la fel cum o fac eu. Sticluța în care este ascuns elixirul amintește de o piatră sacră sau de o bijuterie. 

Produse

Un Mugler nu este de ajuns

Alien Goddess, sora mai mică și seducătoare a lui Alien, este de-a dreptul divină, și nu doar prin nume. Apa de parfum Mugler Alien Goddess se adresează femeilor care nu se tem să își exprime feminitatea și unicitatea. De aceea, imaginea acesteia este actrița Willow Smith, o femeie originală, excepțională, frumoasă atât la interior, cât și la exterior. 

Mugler Goddess vă învăluie în raze de lumină și căldură și vă poartă într-o lume mistică în care rolul principal îl joacă zeița soarelui. Ea aduce lumină în întuneric, înnobilează lumea și devine darul ei vindecător. Sună prea măreț? Nici gând, pentru mine a fost o experiență excepțională de la prima mirosire până la ultima notă. Mai întâi, parfumul strălucește prin notele citrice de bergamotă cu nuanțe de nucă de cocos, apoi își fac apariția florile albe de iasomie ca simbol al feminității și senzualității. Iar la final, vor încânta vanilia seducătoare și cashmeranul, simbolizând pacea și speranța. Ce v-ați putea dori mai mult? 

Sticluța este, bineînțeles, încă o dată uluitoare: este învăluită în nuanțe aurii, iar luciul metalic evocă răsăritul de soare. Are deja un loc pe raftul meu. 

Surprindeți-vă singură

Parfumurile Mugler sunt foarte deosebite, nu sunt pentru toată lumea. Dar odată căzuți în plasa lor, nu mai e cale de întoarcere. "Este frumos și original, dar un pic prea pronunțat", mi-am spus când i-am mirosit pentru prima dată parfumurile. Cu siguranță cineva ca mine, care încearcă să se integreze, nu va mirosi atât de puternic. Dar am mai mirosit de câteva ori și m-am hotărât. Parfumurile Mugler au devenit constanta și iubirea mea. Despre asta cred că este vorba – Mugler Alien și Goddess scot la iveală o parte din interiorul dvs. pe care poate nu știați că o aveți. Degajată, sălbatică, cu spirit liber. Original și un pic extravagant. 

Cele două parfumuri Mugler Alien și Goddess vor face să vă descoperiți zeița interioară. În ultima vreme căutăm cu atâta ardoare zeița noastră interioară, încât aceste cuvinte și-au cam pierdut semnificația. Dar nu este cazul parfumurilor Mugler, cu care zeița interioară și-a regăsit din nou sensul. Parfumurile Mugler au într-adevăr darul de a ne schimba starea de spirit, sau cel puțin pe a mea cu siguranță. Sunt și mă simt mai vie datorită lor și poate că asta este exact ceea ce își dorește zeița mea interioară. A trăi la maxim. A străluci. A lumina. A descoperi. A se bucura. A trăi cu pasiune, dar cu bucurie și dezinvoltură. De aceasta nu este în stare un "simplu" parfum? Încercați și s-ar putea să fiți surprinși. 

De ce iubesc aceste parfumuri și le veți iubi și dvs. 

Ce efect are parfumul asupra mea per total? Mugler este pronunțat, asta e ceva de luat în considerare. Este o intensitate care nu se uită și care trezește viața în noi. Ceea ce îmi place la acest parfum nu este doar originalitatea sa, ci și vigoarea și încrederea pe care mi-o dă atunci când îl port. Și chiar rezistă mult timp.

SUGESTIE: Și, în plus? Ambalajul este durabil! Este reîncărcabil, astfel încât nu trebuie să cumpărați sticluțe la nesfârșit. Este de ajuns să vă achiziționați o rezervă care va aduce un strop de bucurie atât dvs. cât și naturii. 

Aveți curajul să vă transpuneți într-o altă lume, divină, datorită lui Mugler Alien și Goddess? 

Citiți mai mult