Treci la conținutul principal

Geantă de călătorie pentru cosmetice: ce trebuie să conțină

22 iunie 2022Notino
Vara este în plină desfășurare, iar asta înseamnă un singur lucru – să decid unde mă voi bucura de concediu. Dar oriunde aș merge, cu siguranță voi lua cu mine un tovarăș important. Gentuța mea de cosmetice. Cu ce accesorii o puteți umple și cum vă puteți asigura că nimic nu se împrăștie sau se varsă pe drum? Voi fi bucuroasă să vă povestesc toate acestea!.

Alegeți servieta potrivită pentru cosmetice 

Esențial este, bineînțeles, să alegeți un tovarăș în care să încapă totul cu ușurință și în care să fie ușor de căutat. Sunt persoane care se mulțumesc cu o geantă cosmetică mică, altele (ca mine) au nevoie de două genți generoase. Una pentru skin și body, iar cealaltă pentru make-up, nu? 

Prima mea alegere este servieta pentru cosmetice Notino Charm Collection. "Înghesui" în ea tot ce e nevoie și uneori nici măcar nu îmi trebuie o a doua geantă! Plasez toate sticluțele în poziție verticală, are patru compartimente și unele produse încap chiar și în varianta full size. 

Dacă nu sunteți o obsedată de beauty ca mine și aveți nevoie de ceva mai mic, vă recomand geanta cosmetică transparentă BrushArt Berry. Măcar aveți o imagine de ansamblu a ceea ce conține și este foarte ușor de spălat. 

Produse

Și, în timp ce alegeți pentru dvs., vedeți și echipamentul de călătorie pentru partenerul dvs..– probabil că încă nu-și dă seama, dar va aprecia faptul că produsele cosmetice nu vor fi împrăștiate peste tot în valiză. Geanta de cosmetice pentru bărbați Notino Men Collection este mai mică, simplă, dar, în același timp, încap în ea toate cele necesare. 

SFAT: Dacă tot vorbim de alegerea diverselor accesorii de călătorie, trebuie să menționez preferatul meu – cutia de bijuterii pentru călătorii Notino Classy Collection. Este suficient de mare pentru cele câteva bijuterii pe care le iau în călătorii și se închide cu fermoar, așa că este easy să călătoresc cu ea. 

Must-have pentru fiecare geantă de călătorie pentru cosmetice 

Atunci când împachetați, vă recomand să vă gândiți la două opțiuni. Una dintre ele este să vă procurați sticluțe cosmetice de călătorie mici, reutilizabile, în care să turnați produsele. Cealaltă ar fi să alegeți direct produse cosmetice pentru călătorii, pe care obișnuiți să le folosiți. 

Singurul dezavantaj al recipientelor de călătorie este faptul că nu toate produsele se găsesc și în versiune mini.

Prin urmare, de multe ori trebuie să căutați o alternativă. Dacă doriți să vă asigurați că veți călători cu produsele preferate de beauty, achiziționați sticluțe de călătorii goale pentru cosmetice Notino Travel Collection și creați cu ușurință propriul set de călătorie. La fel puteți proceda și cu parfumul preferat, cu ajutorul sticluței reîncărcabile cu atomizor și nu mai este nevoie să căutați parfumul în miniatură. 

Eu sunt cam leneșă din acest punct de vedere și caut direct produse cosmetice în miniatură. Mă uit în principal la produse de îngrijire corporală și pentru păr, dar și la unele articole de make-up. Acestea ar ocupa cel mai mult spațiu în mărime obișnuită. 

Și deoarece întregul ambalaj vizează să mergem spre soare, mă gândesc la asta și când aleg îngrijirea. Toate tipurile de păr vor aprecia setul de produse cosmetice pentru călătorii pentru părul stresat de soare Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect. Acesta conține șampon, tratament și spray și, în plus, vine în propria husă! 

Pentru părul care este deja uscat sau deteriorat, chiar și fără a fi expus la soare, încercați setul Moroccanoil Repair sau Moroccanoil Hydration. Ambele seturi includ patru produse și vin cu propria lor husă elegantă. Și, să recunoaștem, acestea nu vor niciodată în plus. 

SFAT: Doriți să vă împachetați make-up-ul pentru călătorii și preferați să nu luați cu dvs. produsul în mărimea obișnuită? Este simplu și acest lucru. În setul Shiseido Benefiance veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un machiaj simplu de zi cu zi în vacanță. De exemplu, eyeliner, ruj, iluminator, dar și o mască de față sau un ser pentru ten. Toate într-o singură trusă bine împachetată – așa arată cosmetica de călătorie cu adevărat elegantă. 

Cum să împachetați cosmeticele pentru călătorie? 

Ultima întrebare este cum să împachetați totul astfel încât să nu se spargă sau să nu se verse nimic pe drum. Înțeleg că angajaților de la aeroport sau de la gară nu le pasă prea mult de iluminatorul meu preferat sau de apa micelară – așa că trebuie să mă asigur că nu vor păți nimic în timpul manevrării lor. 

Produse

Ce este esențial? Nu luați nimic cu ambalaj de proastă calitate și care s-ar putea deschide cu ușurință pe drum. Lăsați astfel de produse să vă aștepte acasă pe raft. Ce trebuie să faceți în continuare pentru a vă asigura că totul ajunge la destinație așa cum ați împachetat? 

  • Luați o bandă adezivă obișnuită și lipiți fardurile, paletele, iluminatoarele și așa mai departe. Nu se vor deschide și nu vor păta restul trusei. 
  • Dacă luați tonic, spumă de curățare sau orice alt lichid cu capac, încercați să umpleți capacul cu vată de bumbac și să-l lipiți cu bandă adezivă. Astfel, vă veți asigura că nu se va deschide și, chiar dacă se scurge puțin, vata împiedica scurgerea! 
  • De asemenea, vă recomand să plasați separat toate produsele lichide într-o pungă resigilabilă. 
  • Punga transparentă resigilabilă va fi oricând de folos! Atunci când călătoriți cu avionul doar cu bagajul de mână, aveți voie să transportați doar produse lichide de până la 100 ml. Trebuie să le aveți pe toate bine împachetate într-o pungă transparentă și pregătite pentru inspecție la aeroport.
  • Nu luați nimic cu ambalaj de sticlă, pentru că se sparge mai ușor și vă treziți fără produsul preferat și cu o pungă plină de cioburi. 

Deci, sunteți ready pentru vacanța de vară sau încă veți căuta o geantă calitativă pentru make-up și un set de cosmetice pentru călătorii?

Citiți mai mult