Treci la conținutul principal

Un nou bărbat. Un erou

12 august 2021Notino
Emblematicul brand Burberry a lansat o colecție nouă de parfumuri pentru bărbați, Hero.

Parfumul celebrează esența masculină și evidențiază dualitatea acestei case de parfumuri, împreună cu forța regnului animal. 

Fiți propriul dvs. erou

Casa de modă Burberry a fost fondată de Thomas Burberry în anul 1856, filozofia casei fiind bazată pe câteva principii: designul britanic, inovația și artizanatul. Astfel, nu este de mirare că și colecțiile de parfumuri Burberry se țin de aceste principii – atunci când se spune „parfumuri de la Burberry”, toți ne imaginăm nu doar parfumurile divine, ci și flacoanele din sticlă de calitate superioară, în care se ascund aceste parfumuri celebre. 

Totodată, misteriosul și aventurosul Burberry Hero este primul parfum creat de directorul de creație Riccardo Tisci. Parfumul înfățișează dualitatea sub mai multe forme: puterea și tandrețea, forța și compasiunea, sportivitatea și creativitatea.

În campania Hero, actorul Adam Driver se prezintă în rolul unui lider pozitiv și eroic. Oamenii și caii sunt similari prin felul în care se mișcă și își depășesc limitele, pentru a se putea transforma într-o ființă mitică – o metaforă a transformării personalității.

O contopire de arome proaspete și lemnoase, din toată lumea

Scânteietoarea bergamotă, împreună cu ienupărul și piperul negru, parcă scot și mai mult în evidență luminozitatea acestui parfum proaspăt și curajos. Aceasta deoarece ienupărul este un ingredient clasic al oricărui parfum englezesc, întrucât oferă compoziției o prospețime strălucitoare. Aroma acestuia este evidențiată de un trio de uleiuri calde, de lemn de cedru din trei munți: munții Apalași din Virginia, muntele Atlas din Africa și munții Himalaia din Asia.

Burberry Hero Eau de Toilette este, pentru prima dată, împodobit cu monograma TB, care este gravată pe flaconul din sticlă. Flaconul este puternic și modern, la fel ca și parfumul ascuns în interior. Forma sa unghiulară reprezintă o nouă înfățișare a unei copite de cal, împreună cu logo-ul Burberry. 

Parfumul este disponibil în variante de 50 ml, 100 ml și 150 ml. În afară de parfum, puteți să vă completați colecția personală cu un deodorant, un șampon, un gel de duș sau un aftershave. 

Produse

Citiți mai mult