Treci la conținutul principal

Idei pentru zodia Vărsătorului

13 februarie 2018Notino
Vărsătorul este al unsprezecelea semn al zodiacului și se află sub influența elementului aer. Nativii se remarcă prin dorința de libertate și prin independență. Aceste atribute sunt apreciate mai presus de toate.

Vărsătorii abordează viața cu multă originalitate. Au darul de a metamorfoza tradiții învechite în ceva complet nou. Nu este, deci, de mirare că iubesc cele mai noi tehnologii. Au o personalitate creativă și sociabilă, adică două atuuri forte.

Vărsătorii trebuie însă să învețe să respecte mai mult legile și regulile societății. Detestă orice restricții, până la punctul de a deveni rebeli fără cauză. În general, Vărsătorii sunt toleranți cu toți oamenii. Uneori însă, datorită dorinței prea puternice de libertate personală, considerația lor față de cei din jur poate scădea semnificativ.

Dacă vrei să progresezi în viață, poți folosi energiile care te înconjoară, pentru a te bucura de succes. O astfel de energie poate fi conferită și de parfumul potrivit. Când alegi parfumul corect pentru semnul tău astrologic, aroma și energia acestuia îți vor potența toate caracteristicile pozitive. Și, eventual, te pot ajuta să rezolvi și aspectele mai problematice.

Idei de parfumuri pentru femeile din zodia Vărsătorului

Dacă Vărsătoarele tânjesc după o viață fără planuri și restricții formale, le poate ajuta din punct de vedere energetic parfumul La vie Est Belle E´clat. Este întruchiparea spontaneității și a bucuriei de a trăi. De aceea, fiecare femeie care îl alege se poate lăsa purtată liber pe valurile vieții.

Un parfum care-ți umple viața de mister, fără a-ți afecta individualitatea și libertatea este Calvin Klein Obsessed for Her. Aroma sa te încarcă cu energie, ori de câte ori te simți obosită. În același timp, conferă un sentiment de calm și confort. Calvin Klein este un brand al cărui nume garantează o calitate de top.

 

Idei de parfumuri pentru bărbații din zodia Vărsătorului

Orice Vărsător tânjește după o viață fără restricții, cu mult spațiu de mișcare. Aceasta este și definiția parfumului Hugo Boss The scent intense. Parfumul oferă o îmbinare de pasiune și dorință, lăsând dozarea acestor puternice „motoare ale vieții“ la latitudinea purtătorului. Este potrivit mai ales seara și la ocazii deosebite.

Greu am găsi un simbol mai viu al independenței și al spiritului rebel, decât parfumul Armani Stronger with you. Datorită acestuia, reușești să faci față noilor provocări, lăsând în urmă tot ce este vechi și nefuncțional, chiar și împotriva tuturor, dacă este nevoie. Aroma sa îți amplifică intuiția, simțurile și eleganța. Esența sa combină tonurile de cardamon cu piperul roz și cu frunzele de violetă.

Deci ce spune?i, Vărsătorilor, care parfum v-a plăcut cel mai mult?

Citiți mai mult