Treci la conținutul principal

BACK TO COOL: Cele mai bune tratamente de noapte pentru părul tău

12 septembrie 2017Notino
Toamna este anotimpul relaxării și al răsfățului, precum și al îngrijirii corespunzătoare. În această toamnă, a venit timpul să ai mai multă grijă de tine, iar noi îți arătăm cum! Chiar dacă părul nu se arde propriu-zis, soarele de vară îl poate afecta într-o foarte mare măsură. Odată cu noul anotimp, a venit momentul să-i oferi părului tratamentul adecvat de care are nevoie.

 

Dacă o mască aplicată timp de 15-20 de minute o dată pe săptămână îți revitalizează cu siguranță părul, un tratament pentru păr peste noapte are un efect mult intensificat, mai ales dacă părul tău este foarte uscat sau creț. Dacă-ți vopsești frecvent părul și folosești mereu aparate de coafat, trebuie să aplici o mască sau un ulei de păr peste noapte, pentru a-ți proteja părul.

Somnul este foarte important pentru refacere, fiind perioada ideală pentru diverse tratamente de frumusețe, care au o eficiență superioară datorită duratei mai lungi de aplicare. Îngrijirea părului tău este așadar deosebit de indicată pe perioada somnului.

Nu uita că un păr frumos și sănătos cere eforturi multiple. Nu este numai vorba de spălarea cu șamponul potrivit, în plus părul trebuie tuns la vârfuri, necesită aplicarea produselor de hidratare, a măștilor și tratamentelor, iar procesul poate dura la nesfârșit. Încearcă să bifezi în timpul nopții măcar două activități din lista de mai sus, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Care este cel mai bun produs de tratare a părului peste noapte? Ești pregătită să-l descoperi? Hai să evaluăm cele mai bune 3 produse pentru repararea părului peste noapte!

1. Alterna Caviar Treatment
Dacă ești în căutarea unei măști de regenerare care acționează peste noapte, acest produs ar putea fi cel potrivit! Acest tratament remediază eficient părul deteriorat, redându-i în același timp vigoarea și prevenind ruperea firelor casante. Se absoarbe imediat și nu lasă urme de ulei pe pat. Se lasă peste noapte și se spală dimineața. Încearcă să-l utilizezi cel puțin de două ori pe săptămână, pentru rezultate mai bune și mai rapide.

2. Gestil Wonder
Gestil Wonder este un puternic regenerator capilar, capabil să hrănească peste noapte chiar și părul tratat chimic. Acest produs este foarte util dacă îți vopsești părul în mod regulat, deoarece acționează intens asupra părului deteriorat și întregește vârfurile despicate, părul tău devenind profund regenerat, moale și hidratat. Gestil poate vindeca chiar și cel mai problematic păr și îl poate readuce la forma sa naturală.

3. NIOXIN Intensive Treatment
Acest tratament inovator fără clătire peste noapte menține părul des, prin diminuarea pe termen lung a căderii acestuia, astfel încât să te trezești dimineața cu un păr neted și mai des. Datorită formulei sale care conține Nioxydine24, creată pentru a promova densitatea părului și care contribuie la neutralizarea radicalilor liberi de pe suprafața scalpului, părul va arăta mai des și mai plin, fără nicio tendință de cădere.

Citiți mai mult