Treci la conținutul principal

Tendință de machiaj Sun Kissed Latte cu NARS

Descoperă cel mai recent look de machiaj latte lat! Obțineți o estetică caldă și primitoare cu tonuri pământii și texturi cremoase cu NARS. Crește-ți rutina de frumusețe cu această tendință de machiaj elegant și confortabil, care este perfectă pentru orice sezon!

  1. Pentru o piele perfectă și uniformă, începe cu fondul de ten complet NARS SOFT MATTE. Acoperă imperfecțiunile cu NARS Radiant Creamy Concealer și fixează întregul machiaj cu NARS Light Reflecting Setting Powder – PRESSED.
  2. Aplicați NARS Bronzing Cream într-o nuanță „Laguna 2” pe partea cea mai înaltă a obrajilor și amestecați spre exterior și în sus de-a lungul pomeților pentru a crea o căldură moale și continuă. Întindeți o cantitate mică pe frunte și pe puntea nasului pentru a crea un aspect și mai sărutat de soare. Încercați să adăugați o altă dimensiune cu NARS Bronzing Powder într-o nuanță „Laguna 2”..
  3. Adăugați mai multă intensitate și profunzime ochilor tăi cu paleta NARS Eyeshadow LAGUNA. Aplică fardul de pleoape de culoare mijlocie pe toată pleoapa și poți evidenția colțul interior cu cea mai deschisă nuanță.
  4. Apoi aplicați câteva straturi de rimel NARS Climax pe genele superioare de sus și de jos pentru un volum dramatic. Apoi aplicați țintit pe rădăcini și gene exterioare.
  5. În cele din urmă, pentru buze super suculente, aplică balsamul de buze NARS Afterglow într-o nuanță „Laguna” pe buze.

Pentru machiaj latte, încercați