Batiste Fragrance Fresh șampon uscat pentru toate tipurile de păr

15×
Batiste Fragrance Fresh șampon uscat pentru toate tipurile de păr
Batiste Fragrance Fresh șampon uscat pentru toate tipurile de păr
200 ml
19RON

9,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTS1841 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Batiste Fragrance Fresh
Caracteristici

Șamponul uscat pentru toate tipurile de păr, Batiste Fragrance Fresh, este perfect pentru toți cei care-și împart baia cu draga lor jumătate sau pentru cei care preferă aromele fresh. Are un parfum universal, foarte modern și fresh, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Parfumul este însă doar un bonus. Atuul principal constă în capacitatea sa imediată de a înviora și de a reîmprospăta părul care are nevoie de spălare imediată. Șamponul uscat dă coafurii textură și volum, astfel încât să puteți fi gata imediat – fără spălarea îndelungată a părului, dar, totuși, cu senzația unui păr spălat.

Caracteristici:

  • înviorează părul între 2 spălări
  • absoarbe excesul de sebum din păr
  • înviorează aspectul coafurii, dându-i volum și textură
  • parfum fresh unisex – ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei
  • conferă imediat o senzație de prospețime
  • ideal și în călătorii

Aplicare:
Nu uitați să agitați energic șamponul, înainte de utilizare. Apoi îndreptați concentratorul spre rădăcinile părului și pulverizați șamponul de la o distanță de aproximativ 30 cm. Frecați ușor cu degetele, pieptănați-vă - și gata. Aranjați coafura după cum este necesar.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Fragrance Fresh15