Banana Republic Gardenia & Cardamom Eau de Parfum unisex

Banana Republic Gardenia & Cardamom Eau de Parfum unisex
Banana Republic Gardenia & Cardamom Eau de Parfum unisex
Promoție
75 ml
98RON

Cod: BRE00306 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Banana Republic Gardenia & Cardamom
Compoziție

Uitați de reguli, de granițe și de limite. Apa de parfum unisex Banana Republic Gardenia & Cardamom se potrivește perfect oricui nu se teme să iasă în evidență din mulțime.

  • parfum floral lemnos
  • parfum unisex

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
gardenie, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
cardamom, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn, cihlimbar
Grupe de parfumuri
florale, picante

Despre brand Banana Republic

Perfum Banana Republic | Banana Republic este succesorul Gap Inc., lansat in 1978 de catre Ziegler, care s-a specializat initial in crearea de haine si incaltaminte, dar si produse de uz casnic  si utilitati pentru canalizare. Numele Banana Republic a fost folosit din in 1983. In 1996 compania detinea 200 de sucursale in SUA. Cu timpul, s-au extins si pe piata parfumurilor, sub numele mai sus mentionat. Toate produsele sunt dotate cu accente luxuase  ceea ce le accentueaza si ofera unicitate.

Rating Banana Republic Gardenia & Cardamom