BaByliss Curlers Pro 180 38 mmondulator pentru par

3×
BaByliss Curlers Pro 180 38 mm ondulator pentru par
BaByliss Curlers Pro 180 38 mm ondulator pentru par
(C338E)
126RON

Cod: BBS1492 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descrierea produsului BaByliss Curlers Pro 180 38 mm
Caracteristici

Visați la bucle mari și lejere? Ondulatorul de păr BaByliss Curlers Pro 180 32 mm creează valuri, onduleuri și bucle, ca la salonul de coafură. Datorită suprafeței unice Sublim touch, care asigură alunecarea perfectă a părului pe suprafața ondulatorului, părul este ondulat uniform și moale la atingere. Ondulatorul oferă zece trepte de temperatură, fiind adaptabil la orice tip de păr - de la părul fin și decolorat, la părul normal și până la părul des și buclat. Ondulatorul Babyliss Curlers Pro 180 32 mm are vârful rece și un suport încorporat, care îl fac mult mai ușor de utilizat. Cablul rotativ nu se încurcă și, astfel, nu se uzează prematur.

Efecte:

  • creează bucle
  • modelează părul

Caracteristici:

  • suprafață Sublim touch
  • 10 setări de temperatură (de la 150 °C la 180 °C)
  • suport încorporat
  • vârf rece
  • cablu rotativ

Parametri tehnici:

  • diametru 38 mm

Utilizare:
Utilizați pe părul uscat sau aproape uscat. Despărțiți părul în șuvițe și răsfirați-l în mod uniform între rulou și clapetă. Dintr-o singură trecere, ondulați părul până la vârfuri.

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand BaByliss

Brandul BaByliss este simbolul conceptului de îngrijire profesională a părului. A luat naștere în dinamica și fascinanta perioadă a anilor ‘60. Brigitte Bardot domina marile ecrane, fanii leșinau la concertele Beatles, iar Parisul era centrul celor mai incitante momente ale modei mondiale.

Primul ondulator electric a apărut nu departe de Turnul Eiffel, în salonul de coafură al stilistului René Lelièvre. Succesul nu a întârziat să apară, revoluționarul aparat a devenit emblematic și, astfel, a luat naștere brandul Babyliss.

De atunci, BaByliss a devenit lider mondial în domeniul îngrijirii părului și cel mai bine vândut brand, pe piața europeană a produselor pentru îndreptarea părului. Dispozitivele Babyliss pentru frumusețe și îngrijire sunt utilizate astăzi la domiciliu și în saloanele de coafură din peste 60 de țări.

Rating BaByliss Curlers Pro 180 38 mm