Avon Advance Techniques Supreme Oils ser dublu pentru păr

Avon Advance Techniques Supreme Oils ser dublu pentru păr
Avon Advance Techniques Supreme Oils ser dublu pentru păr
100 ml

Cod: AVO08921 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Avon Advance Techniques Supreme Oils
Caracteristici

Oferiți părului dvs. o îngrijire de lux. Uleiul clasic de păr Avon Advance Techniques Supreme Oils îl face mai moale și îi oferă strălucire.

Caracteristici:

  • dă strălucire părului
  • hrănește părul în profunzime
  • previne electrizarea părului
  • previne despicarea vârfurilor

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat, mai ales pe lungimi și pe vârfuri.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul de ulei
migdală, alte uleiuri vegetale
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe, Prevenirea despicării vârfurilor, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Advance Techniques Supreme Oils