Avène XeraCalm A.D.crema pentru refacerea lipidelor pentru piele uscata spre atopica

1×
Avène XeraCalm A.D. crema pentru refacerea lipidelor pentru piele uscata spre atopica
Avène XeraCalm A.D. crema pentru refacerea lipidelor pentru piele uscata spre atopica
84RON
200 ml
Cod: AVE0916 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 02.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine luni 02.11.2020

Descrierea produsului Avène XeraCalm A.D.
Caracteristici

Pielea dvs. strigă după ajutor, pentru a scăpa de pruritul neplăcut? Crema relipidantă pentru piele uscată spre atopică Avène XeraCalm A.D. combate iritațiile, dar oferă și nutriția necesară. Este potrivită și pentru copiii foarte mici și, datorită compusului inovator I-Modulia®, reduce eficient pruritul și roșeața.

După folosirea cremei XeraCalm A.D., pielea hipersensibilă se calmează și devine mult mai fină la atingere. În plus, datorită întăririi peliculei hidrolipidice, redevine capabilă să se protejeze singură împotriva iritațiilor ulterioare.

Caracteristici:

 • reduce pruritul pielii cauzat de deshidratare
 • ameliorează roșeața cauzată de hipersensibilitate
 • reface capacitatea naturală de protecție a pielii
 • hrănește și catifelează superb pielea
 • creează pe piele o senzație de confort

Eficacitate clinică:
→ folosită de 32 de copii cu vârsta între 7 luni și 9 ani, timp de 28 de zile

 • cu 97 % se reduce senzația de prurit
 • cu 69 % se atenuează uscăciunea pielii

Ingrediente:

 • I-Modulia® – reduce pruritul, atenuează roșeața
  și stimulează capacitatea naturală de protecție a pielii
 • cer-omega – ajută la refacerea pielii, o revitalizează
  și fortifică pelicula hidrolipidică protectoare
 • apă termală Avène – are efecte calmante, eliberează
  pielea de senzația de disconfort și o lasă fină
 • nu conține parfum

Aplicare:
Se aplică de 1–2 ori pe zi, pe pielea uscată și curată. Se folosește în mod ideal în combinație cu uleiul lavant relipidant Avène XeraCalm A.D.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată, piele eczematoase si atopice

Despre brand Avène

p>Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène XeraCalm A.D.1