Avène XeraCalm A.D.crema pentru refacerea lipidelor pentru piele uscata spre atopica

1×
Avène XeraCalm A.D. crema pentru refacerea lipidelor pentru piele uscata spre atopica
Avène XeraCalm A.D. crema pentru refacerea lipidelor pentru piele uscata spre atopica
Cod: AVE0916 | În stoc
1
Coletăria
marți 07.07.2020
Ridicare personală
miercuri 08.07.2020

Descrierea produsului Avène XeraCalm A.D.
Caracteristici

Descriere:
Avene XeraCalm A.D crema supliment de lipide a fost creata special pentru pielea uscata, predispusa la atopie.Datorita compozitiei sale elimina iritarea si inlatura senzatia de mancarime.Pilea este hranita , odihnita si fara semne de roseata. Aceasta cremaeste potrivita atat pentru adulti cat si pentru copii chiar si pt nou nascuti.Crema este inodora si nu contine parabeni.

Efecte:

  • calmeaza mancarimea
  • hraneste si catifeleaza pielea uscata
  • intareste stratul hidrolipidic protector

Compozitie:

  • I-modulia reduce mancarimea cauzata de pielea uscata
  • CER-OMEGA intareste stratul hidrolipidic protector
  • apa termala Avene calmeaza si hidrateaza

Tipul de piele:
Potrivit pentru pilea uscata si foarte uscata predispusa la atopie

Aplicare:
Apply XeraCalm A.D supliment de lipide se aplica pe fata de 1-2 ori pe zi in zonele uscate si foarte uscate dupa ce in prealabil v-ati spalat folosind uleiul XeraCalm AD. Dupa utilizare inlaturati excesul de pe capac si inchideti.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată, piele eczematoase si atopice

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène XeraCalm A.D.