Avène Sun Sensitivelichid protector nuanțator, pentru piele normală spre mixtă SPF 50+

1×
Avène Sun Sensitive lichid protector nuanțator, pentru piele normală spre mixtă SPF 50+
Avène Sun Sensitive lichid protector nuanțator, pentru piele normală spre mixtă SPF 50+
50 ml
71RON

Cod: AVE1340 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 30.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Avène Sun Sensitive
Caracteristici

Descoperiți îngrijirea completă pentru tenul matur, Avene High Protection Tinted Suncare for Ageing Skin SPF 50! Cu o acțiune inedită 3 în 1, produsul protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui, combate semnele îmbătrânirii și ajută la uniformizarea nuanței tenului.
Loțiunea conține combinația exclusivă de protecție Sunsitive, adusă de Pierre Fabre Research: Sistemul de filtrare brevetat cu 4 filtre solare pentru protecția UVB și UVA, complexul antioxidant unic pentru protecție celulară completă împotriva stresului oxidativ și apa termală Avene, cunoscută pentru proprietățile sale calmante, anti – iritante.

Caracteristici:

 • netezește liniile fine cu până la 93%
 • uniformizează nuanța tenului cu până la 94%
 • rezultate vizibile după 21 de zile
 • protejează împotriva razelor UVA și UVB
 • protejează împotriva radicalilor liberi
 • proprietăți calmante, anti – iritante
 • sticla cu pompiță facilitează aplicarea
 • oferă aspect radiant
 • textură ușoară, non - grasă

Ingrediente:

 • Ascofilline - ingredient activ anti-îmbătrânire, restructurant, care ajută la prevenirea apariției ridurilor profunde.
 • vitamina C - ajută la uniformizarea nuanței pielii și oferă un ten radiant
 • SPF 50 - protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui
 • apa termală Avene - are proprietăți calmante și anti - iritante

Aplicare:
Aplicați cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea la soare. Reaplicați de câte ori este nevoie, în special dupa contactul cu apa, transpirație excesivă sau ștergerea cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten sensibil, ten normal, ten mixt
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Despre brand Avène

p>Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Sun Sensitive1