AvèneSun Intense Protect protective fluid SPF 50+

3×
Avène Sun Intense Protect protective fluid SPF 50+
Avène Sun Intense Protect protective fluid SPF 50+
150 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: AVE02395

Protejați pielea față de factorii ce o agresează zilnic. Cu o formulă inovatoare și un filtru brevetat, fluidul protector Avène Sun Intense Protect protejează pielea împotriva razelor UVA, UVB și luminii albastre. Potrivit pentru adulți, copii și bebeluși, fluidul poate fi aplicat și pe zone sensibile, precum cicatrici sau chiar pe tatuaje. Fluidul este rezistent la apă și transpirație, iar textura sa ușoară se absoarbe imediat în piele, fără a lăsa urme albe la suprafață. După aplicare, pielea se bucură de o doză intensă de hidratare până la 8 ore.

Caracteristici:

 • potrivită pentru tatuaje, răni, cicatrici sau acțiuni post-dermatologice
 • protejează împotriva razelor UVA, UVB și luminii albastre
 • textură ușoară ce se absoarbe rapid în piele
 • rezistentă la apă, umiditate și transpirație
 • menține pielea hidratată timp de 8 ore
 • potrivită pentru pielea sensibilă
 • nu lasă urme albe

Rezultatul testului:
Test cinetica HI cu o singură aplicare realizată pe 24 de subiecți.

 • hidratare intensă timp de 8 ore

Test profil senzorial cu o singură aplicare, efectuat pe 15 subiecți.

 • absorbție în 3 secunde

Studiu de eficacitate efectuat pe 10 persoane, o singură aplicare.

 • rezistență la apă timp de 2 ore

Test in vitro, spectre UVA și UVB înainte și după expunere.

 • conține filtre 100% fotostabile

Ingrediente:

 • TriAsorB ™ – oferă protecție împotriva razelor UVA, UVB și luminii albastre
 • pre-tocoferil – asigură protecție împotriva daunelor cauzate de soare
 • apă termală Avène – calmează pielea și iritațiile

Aplicare:
Aplicați crema înainte de expunerea la soare, pe pielea curată. Întindeți crema pe ten, gât și decolteu. Reaplicați după înot, transpirație sau ștergerea cu prosopul.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten sensibil
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.