Avène Skin Carespuma de curatat pentru piele normală și mixtă

1×
Avène Skin Care spuma de curatat pentru piele normală și mixtă
Avène Skin Care spuma de curatat pentru piele normală și mixtă
150 ml
79RON

Cod: AVE0831 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului Avène Skin Care
Caracteristici

Descriere:

Avene Skin Care spuma de curatat este un produs care nu contine sapun. Ajuta la echilibrarea excesului de ulei si lasa pielea curata si mata. Este excelent pentru a indeparta fondul de ten. Apa termala Avène Spring  Water calmeaza pielea, iar agentii hidratanti iti lasa pielea catifelata si supla. Avene Skin Care spuma de curatat nu contine parabeni si silicon.

Rezultate:

  • curata
  • calmeaza
  • regleaza excesul uleios

Ingrediente:

  • Apa termala Avène Spring  Water - calmeaza si catifeleaza
  • Are o baza de curatare cu blandete
  • Acid glutamic patentat - matifiaza si tine sub control excesul de sebuum

Tipul de piele:

Pentru piele normala si piele sensibila.

Aplicare:

Aplicati dimineata si/sau seara. Masati direct pe pielea uscata, cu insistenta in zona T, clatiti bine si stergeti.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipul de ten
ten normal, ten mixt

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Skin Care