Avène Cleanance emulsie mata pentru tenul gras, predispus la acnee

Avène Cleanance emulsie mata pentru tenul gras, predispus la acnee
Avène Cleanance emulsie mata pentru tenul gras, predispus la acnee
40 ml
61RON

152,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVE02370 | 4 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse Avène și primiți cadou o apă termală pentru față la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Avène Cleanance
Caracteristici

Bucurați-vă de un ten fin și catifelat, timp de 6 ore. Emulsia cu efect de matifiere Avène Cleanance conține ingrediente active care suprimă producția de sebum, iar tenul gras, predispus la acnee, rămâne mat în mod natural, pe o perioadă realmente îndelungată. Emulsia este excelentă și ca bază sub fondul de ten, având efecte hidratante, de catifelare și de protecție împotriva iritațiilor.

Caracteristici:

  • matifiază tenul timp de 6 ore
  • tenul devine fin la atingere
  • reduce secreția excesivă de sebum
  • menține tenul hidratat, timp de 24 de ore
  • catifelează tenul și îl protejează împotriva iritațiilor
  • testat oftalmologic

Eficacitate clinică:
→ testat de 41 de persoane, de 2 ori pe zi

  • după 8 zile, producția excesivă de sebum s-a redus vizibil

Ingrediente:

  • Comedoclastin™ extras din armurariu – reduce secreția excesivă de sebum
  • apă termală Avène – calmează tenul, are efect emolient și îl protejează împotriva iritațiilor

Aplicare:
Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața atent curățată.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme
Efect
Hidratare, Controlul sebumului excesiv, calmare, împotriva acneei, efect de matifiere, minimalizarea porilor
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance