Ashleigh & Burwood LondonPeacock Feather lampă catalitică mică (11 x 8 cm)

Ashleigh & Burwood London Peacock Feather lampă catalitică mică (11 x 8 cm)
Ashleigh & Burwood London Peacock Feather lampă catalitică mică (11 x 8 cm)
199RON

199,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ABL08047 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Ashleigh & Burwood London Peacock Feather

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Peacock Feather este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Caracteristici:

  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie
  • parfumează frumos întreg spațiul

Cum se utilizează:
Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică. În pachet este inclusă de asemenea și rezerva pentru lampa catalitică. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Rating Ashleigh & Burwood London Peacock Feather