Manichiura perfectă acasă, pas cu pas

Vă faceți unghiile singură acasă sau preferați să mergeți la salon? Noi credem că oricine își poate face manichiura acasă - sunt de ajuns câteva reguli de bază și accesoriile corecte. Manichiura poate fi o mică oază de timp doar al dvs. Transformați corvoada enervantă într-un ritual personal de frumusețe.

Notino, ojă, lac de unghii, manichiura

Așezați-vă comod

Unde vă simțiți confortabil acasă? Aveți colțul dvs. pentru înfrumusețare sau stați, pur și simplu, la masa din bucătărie, cu un pahar de vin bun alături? În orice caz, contează să vă puteți realiza manichiura acasă, în condiții cât mai comode.

Începem

Asigurați-vă că aveți la îndemână tot ce vă trebuie, ca să nu trebuiască să vă ridicați inutil, pentru o pilă sau pentru telefonul mobil. Nu e nimic mai rău decât să aveți nevoie de ceva din poșetă, când tocmai v-ați lăcuit unghiile!

Unghiile curate sunt baza

Începeți prin a curăța unghiile de lacul vechi, dacă este nevoie. Recomandăm dizolvantul pentru ojă, fără acetonă, Dermacol Express - va fi delicat cu unghiile dvs. și previne uscarea excesivă a acestora.

Modelăm

Indiferent dacă aveți unghii scurte sau lungi, acestea necesită o modelare regulată. Pentru un rezultat perfect, începeți prin a tăia unghiile cu unghiera de unghii Scholl Toenail. După ce ați tăiat unghiile în forma dorită, acestea trebuie pilite la perfecție. Dacă sunteți obișnuită cu pile de carton, alegeți Semilac Paris Accessories. Sau, mai puteți încerca și pila de unghii de la Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick, mai potrivită pentru unghiile fragile și mai rezistentă.

Cum pilim corect unghiile? Simplu - într-un singur sens, până când obținem forma și lungimea dorită. Dacă piliți unghiile în ambele sensuri, le perturbați inutil structura, ceea ce duce la ruperea sau la franjurarea acestora.

Cum abordăm problema cuticulelor?

A tăia sau a nu tăia? Aceasta e întrebarea. Dacă doriți să înlăturați pielea în exces, mare atenție. Nu vă recomandăm să folosiți forfecuța de unghii - poate aluneca cu ușurință, lăsând în urmă cicatrici sau echimoze. Pentru o tăiere mai sigură a cuticulelor, alegeți, de exemplu, cleștele Diva & Nice Cosmetics Accessories.

Cum lăcuim unghiile?

Acum vine la rând cea mai plăcută etapă; alegeți nuanța de lac și putem începe! Unghiile sunt pregătite, curățate și uscate, pentru ca lacul să adere perfect. Procedura corectă este importantă și în acest caz. Cum lăcuim unghiile astfel încât lacul să reziste cât mai bine?

 Folosiți un lac de bază, care protejează unghiile împotriva colorării.
 Alegeți nuanța lacului de unghii!
 Plasați pensula cu ojă în mijlocul lunulei, aproape de cuticulă, și trasați o tușă de lac de-a lungul unghiei.
 Repetați mișcarea pe părțile laterale, pentru a acoperi întreaga unghie.
 Așteptați uscarea completă a lacului și aplicați al doilea strat.
 Prelungiți durabilitatea manichiurii cu un lac top coat.

SFATUL NOSTRU

Accesoriile pentru manichiura la domiciliu sunt simpatice, dar mititele. Păstrați-le împreună la loc sigur, de exemplu într-o trusă trendy, ca Notino Elite Collection Manicure Kit.