Artdeco Sharpener Soft Liner ascutitoare pentru creioane cosmetice lama dubla

1×
Artdeco Sharpener Soft Liner ascutitoare pentru creioane cosmetice lama dubla
Artdeco Sharpener Soft Liner ascutitoare pentru creioane cosmetice lama dubla
Economisiți
19RON

Economisiți 10%
ascutitoare pentru creioane cosmetice lama dubla
17RON

17,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ART2250 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Artdeco Sharpener Soft Liner

Ascuțitoarea Artdeco cu lamă dublă ascute rapid și eficient toate vârfurile creioanelor cosmetice, pentru a permite realizarea unui machiaj de mare precizie.

Caracteristici:

  • lama dublă ascute perfect orice dermatograf
  • previne ruperea minei
  • dispune de un recipient pentru colectarea reziduurilor
  • ușor de curățat

Mod de utilizare:
Se introduce creionul în ascuțitoare și se rotește, până când se atinge gradul de ascuțire dorit. După scoaterea creionului, se golește recipientul. Ascuțitoarea este destinată exclusiv creioanelor cosmetice.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Sharpener Soft Liner1