ArtdecoRubicell Double Applicator pensula dubla pentru fard de pleoape mini

1×
Artdeco Rubicell Double Applicator pensula dubla pentru fard de pleoape mini
Artdeco Rubicell Double Applicator pensula dubla pentru fard de pleoape mini
pensula dubla pentru fard de pleoape mini
9RON

9,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ART2233 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 09.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 06.08.2021

Descriere Artdeco Rubicell Double Applicator

Aplicatorul cu două capete pentru farduri de ochi Artdeco este un ajutor practic în machiajul zilnic. Perna de spumă are o formă diferită pe fiecare parte și, prin urmare, este potrivită atât pentru umbrirea întregii pleoape, cât și pentru detalii.

Caracteristici:

  • permite aplicarea precisă a fardurilor de ochi
  • asigură o aplicare plăcută și confortabilă
  • este fabricat din spumă sintetică rezistentă
  • încorporabil în caseta magnetică Artdeco Beauty Box Trio

Mod de utilizare:
Aplicatorul se utilizează pentru întinderea și estomparea fardurilor de ochi clasice, sub formă de pulbere. Aplicatorul se va curăța la folosirea altei culori, pentru a preveni amestecarea nedorită a diferitelor nuanțe.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Rubicell Double Applicator1