ARTDECOMascara Volume Supreme Mascara mascara pentru volum și alungire

ARTDECO Mascara Volume Supreme Mascara mascara pentru volum și alungire
ARTDECO Mascara Volume Supreme Mascara mascara pentru volum și alungire
Economisiți
72RON

Economisiți 13%
culoare 2069.1 Black 15 ml
62RON

În stoc | 413,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ART2907
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Oferiți genelor dvs. volum maxim, cu rimelul Artdeco Volume Supreme Mascara! Peria inovatoare separă și evidențiază perfect genele. Rezultatul este un volum uimitor, care rezistă 10 ore, fără să cadă și să se păteze zona de sub ochi.

Caracteristici:

  • conferă genelor un volum maxim, de la primul strat
  • are o culoare intensă și o rezistență de lungă durată, până la 10 ore
  • peria pliabilă separă și accentuează perfect genele
  • vârful conic al periei permite rimelarea genelor fine din colțul ochiului
  • potrivit și pentru ochii sensibili sau cu lentile de contact

Mod de aplicare:
Plasați peria cât mai aproape de rădăcina genelor și pieptănați-le pe toată lungimea, de la rădăcini la vârfuri. Aplicați pe genele de sus și pe cele de jos.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru volum

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.