ArtdecoEye Designer Applicator creion de ochi lunga durata

Artdeco Eye Designer Applicator creion de ochi lunga durata
Artdeco Eye Designer Applicator creion de ochi lunga durata
creion de ochi lunga durata

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ART1532

Peria pentru ochi Artdeco Eye Designer Applicator este un ajutor indispensabil în fondul de ten ochilor.

Caracteristici:

  • facilitează aplicarea fardului de pleoape
  • se ține confortabil în mână
  • aplică un strat optim de fard
  • pentru călătorii și în poșetă

Cum se utilizează:
Pentru liniile subțiri, se ghidează ușor peria de-a lungul genelor, iar pentru linii mai groase se apasă mai mult pe pensulă. Vârful pensulei servește la finalizarea liniei la colțul interior sau la cel exterior al ochiului.

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.