ArmaniMy Way Intense Eau de Parfum pentru femei

8×
Armani My Way Intense Eau de Parfum pentru femei
Armani My Way Intense Eau de Parfum pentru femei
Nou
Livrare gratuită
Economisiți
517RON

Economisiți 16%
50 ml
433RON

866,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIO07072 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Armani My Way Intense
Compoziție

Trăiți momentele importante din viață cu o intensitate și mai mare. Memoria le reține, iar compoziția magică a apei de parfum pentru femei, Armani My Way Intense, le exprimă. Vă reamintește fiecare pas pe calea dvs. spre autocunoaștere și toate trăirile semnificative care v-au marcat călătoriile.

  • un parfum floral-lemnos senzual
  • lansat în anul 2021
  • o interpretare mai intensă a originalului Armani My Way

Compoziția parfumului
Debutează captivant, cu străluciri de flori albe de portocal și esență de portocală amară. Apoi înflorește tuberoza, catifelată și cremoasă, culeasă manual în India. Tonurile de bază, care trec în prim-plan abia la final, sunt cele de vanilie și de lemn de santal, exprimarea perfectă a senzualității acestui parfum.

Povestea parfumului
Fiți deschisă la noi oportunități și la noi întâlniri; îndrăzniți să trăiți emoții mai puternice. Aceasta este provocarea lansată de noul parfum Armani My Way Intense, o versiune mai intensă a originalului. Capacul, asemănător unui talisman adus din călătorii, a rămas același, forma flaconului este neschimbată, dar intensitatea se poate ghici după nuanța albastră a sticlei la bază.

Flaconul este reîncărcabil, dar My Way Intense duce ideea de sustenabilitate și mai departe. Producția sa se mândrește cu neutralitatea emisiilor de carbon, datorită procurării ingredientelor într-o manieră responsabilă și sustenabilă, precum și datorită implicării în programele de protecție a pădurilor.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala amara, floare de portocal
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tuberoza, tuberosa de India
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie Madagascar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani My Way Intense8