ArdellBrows creion mecanic pentru sprancene perie 2 in 1

5×
Ardell Brows creion mecanic pentru sprancene perie 2 in 1
Ardell Brows creion mecanic pentru sprancene perie 2 in 1
culoare Dark Brown 0.2 g
30RON

În stoc | 15.000,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ARD1968
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Vă doriți sprâncene mai bogate și mai bine definite? Nimic mai simplu! Creionul Ardell Brows accentuează forma sprâncenelor și ajută la modelarea și ajustarea acestora, conferind un aspect perfect de fiecare dată. Vârful teșit și ultra-fin al creionului vă permite să completați golurile dintre fire, asigurând o aplicare și distribuire uniformă a produsului.

Caracteristici:

  • evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală
  • colorează sprâncenele puțin pronunțate
  • ajustează sprâncenele, rapid și precis
  • accentuează forma sprâncenelor
  • capăt ascuțit de înaltă precizie
  • efect de lungă durată

Aplicare:
Periați sprâncenele cu ajutorul periei, apoi folosind tușe scurte completați sprâncenele în forma dorită.

Caracteristici

Culoare
maro
Culoare
castaniu închis

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.