Annayake Miyabi Woman

eau de parfum pentru femei 100 ml

1×
Annayake Miyabi Woman eau de parfum pentru femei 100 ml
Annayake Miyabi Woman eau de parfum pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
271RON

Cod: ANN0005 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
Annayake Miyabi Woman
100 ml | 271RON

Descriere parfum Annayake Miyabi Woman

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia individualistă
  • pentru toată ziua

Compoziție

Note varf
piersica
Note inima
floarea soarelui, frezie
Note baza
cihlimbar, lemn de santal, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Miyabi Woman

Adaugă o nouă recenzie

3.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală