Amouage MemoirEau de Parfum pentru bărbați

7×
Amouage Memoir Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Memoir Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
1.385RON

Economisiți 31%
100 ml
955RON

Cod: AMU0162 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
luni 07.12.2020

Descriere parfum Amouage Memoir
Compoziție

Parfumul ideal al bărbaților seducători și misterioși! Apa de parfum Amouage Memoir este interpretarea spațiului magic, irezistibil, dintre bărbat și femeie. Aroma oriental-lemnoasă  împletește notele verzi cu esențe de lemn prețios. Scoate în evidență senzualitatea celui care îl poartă, creând o atmosferă unică, misterioasă.

  • note predominante de piele
  • pentru bărbatul seducător
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide într-o adevărată năvală de frunze de mentă proaspăt culese. Pelinul intens se combină cu absintul îmbătător și cu busuiocul delicat. În inima parfumului veți recunoaște tămâia intensă, petalele de trandafiri și lavanda proaspătă. Seducătoarele tonuri lemnoase de bază, dezvăluie acorduri de mușchi de stejar, lemn de guaiac, chihlimbar, note de piele, mosc, lemn de santal, tutun, vanilie și vetiver.

Povestea parfumului
Apa de parfum Amouage Memoir a fost lansată în 2010. Parfumierul Karine Vinchon, s-a inspirat din ideea căilor existențiale, a gândirii introvertite și a spațiului intim dintre bărbat și femeie. Parfumul Memoir este o compoziție sofisticată învăluită de mister și senzualitate.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
menta, busuioc, pelin, absinth
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, lavanda, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tabac, piele, lemn de guaiac, cihlimbar, mosc, vanilie, mușchi de stejar, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Memoir7